REFERENCIÁK:
LEGÚJABB LAPOK:
MOST KÉSZÜL:
LINKFELVÉTEL:
Néhány lap.hu oldalunk link- ajánlási, felkerülési feltétele:
LINKAJÁNLÁS feltételei >

Internetes értékesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZ feltételei >
ANDREA LAPJAI:
TIBOR LAPJAI:
PATRIK LAPJAI:

EGYÉB, ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A HIRDETÉSEKKEL KAPCSOLATBAN:

Az alábbi információk mindegyik lapunkra vonatkoznak.

- A hirdetéseket honlap nélkül is igénybe lehet venni. Ez esetben a hirdetésre kattintva, az Ön email címére küldhetnek üzenetet az érdeklődők és telefonszám is közzétehető.

- Szükség esetén a banner tárolását megoldjuk! Saját, megbízható (fizetős) tárhelyünkön biztosítjuk Önnek - természetesen díjmentesen!

- Amikor nincs szabad hely az Önt érdeklő lapon, előjegyzést kérhet. Amennyiben jelzi hirdetési szándékát, ismertetjük, hogy kb. mikor lesz lehetőség hirdetést megjeleníteni a kívánt lapo(ko)n. Igény esetén hirdetési szándékát előjegyzésbe vesszük. Amint szabadul fel hely, értesítést küldünk az üresedésről, és hirdetése hamarosan felkerülhet.

- Flash bannerrel kapcsolatos követelmény, hogy a hirdetés hivatkozása új ablakban nyissa meg a hirdetéshez kapcsolódó honlapot. A hirdetés nem tartalmazhat hangot, ill. nem nyithat meg felbukkanó (pop up és/vagy pop under) ablakot.

Szeretnénk itt is megemlíteni, hogy az általunk kínált hirdetési felületek a lapok 1. és 2. oszlopának legfelső dobozai - a hirdetési helyeket a lenti kép szemlélteti.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.

A feltüntetett információk kizárólag az itt felsorolt lap.hu oldalakra vonatkoznak!