AKCIÓK:
REFERENCIÁK:
MOST KÉSZÜL:
LINKAJÁNLÁSI FELTÉTELEK:
Néhány lap.hu oldalunk linkaján- lási feltételét tudják megtekinteni:
LINKAJÁNLÁS FELTÉTELEI >

Itt találhatók az internetes érté- kesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZI FELTÉTELEK >

BÖJT lap linkajánlási feltételei:

Kérem olvassa el a honlapok felvételével kapcsolatos tudnivalókat mielőtt elküldi ajánlását (ez a weboldal a böjt lapra történő linkajánlás során is elérhető)!

A feltételekkel nem egyező ajánlás elutasításra kerül, ennek az oldalnak a belinkelésével.

A böjt lapon - a céges boxokban - kizárólag azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak, termékforgalmazóknak a weboldalai szerepelhetnek, amelyeknek a

- honlapja böjtkúra szolgáltatást tartalmaz,
- termékei kifejezetten böjtöléshez használatosak (gyártó és forgalmazó cégek esetén is).

MÁS LAP.HU OLDALAK ÁLTAL FELDOLGOZOTT TÉMÁK:

A böjt (bár kétségtelenül a méregtelenítés témakörébe tartozik), a méregtelenítés egy szűkebb, speciális témaköre, altémája. Az általános, méregtelenítéssel kapcsolatos linkeket a méregtelenítés lap dolgozza fel. A böjt lapra csak a kimondottan böjttel kapcsolatos céges honlapokat és cikkeket tudom felvenni.

Emellett a böjt lap témakörével kapcsolatban több, önálló, a témához szorosan kapcsolódó lap.hu oldal létezik, melyek egy-egy rokon témát részletesen feldolgoznak. Mivel a lap.hu oldalak között korlátozva van az átfedés mértéke, a rokon lapok esetén erre különösen figyelni kell. Ilyen rokon oldalak pl. (a teljesség igénye nélkül) a savtalanítás, a táplálékkiegészítő, és a búzafű lapok.

Azokat a weboldalakat, amelyek (leginkább, vagy kizárólag) a felsorolt (és egyéb) rokon témájú lapokra illenek, nem tudom elhelyezni a böjt lapon, mert nem lehetséges más startlap aloldalak tartalmának átvétele.

Kérem az ajánlás elküldésekor mérlegelje, hogy az ajánlani kívánt honlap melyik lapra illik leginkább!

WEBÁRUHÁZAK, INTERNETES ÉRTÉKESÍTÉST FOLYTATÓ CÉGEK

A fogyasztóvédelmi törvények érvényesülését támogatva, elkészítettem a felkerülési feltételeket az internetes értékesítést is folytató cégek számára. Kérem itt tájékozódjon, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie az ajánlott oldalnak ahhoz, hogy felkerülhessen a lapra!

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

 - Alapvető feltétel, hogy az ajánlott honlap kifogástalanul működjön, folyamatosan elérhető, befejezett, és zavaró reklámoktól mentes legyen (vonatkozik ez a Google, Etarget (stb.) reklámok futtatására fenntartott oldalakra is). A csak részben a témával foglalkozó weboldalak azon része linkelhető be, amelyik kifejezetten a lap témájára illő.

- MLM hálózatok tagjainak, gyakorlatilag azonos tartalommal rendelkező honlapjait külön-külön nem áll módomban elhelyezni a lapon! Ezek a honlapok jelentősen növelik a linkek számát, ezzel szemben a látogatóknak nem nyújtanak plusz információt! Ilyen esetben (ha a termék illik a témához) a cég hivatalos weboldala kerülhet felvételre, ahol a termékeket megismerhetik az érdeklődők.

- A fenti okok miatt az Avon, Faberlic, Oriflame, Farmasi, stb. tanácsadó(nő)k honlapjai sem kerülnek fel egyesével. A lapra a gyártó cégek hivatalos weboldalait tudom felvenni.

- A [cikkek] jelzéssel ellátott dobozokban csak a doboz nevéhez szorosan kapcsolódó cikkeket, írásokat lehet elhelyezni. Céges, szolgáltatásos weboldalak, PR cikkek, saját termék, szolgáltatás köré felépülő cikkek ezekben a dobozokban nem szerepelhetnek.

- Cégadatbázisok, linkgyűjtemények nem szerepelhetnek a lapon. A cégek saját weboldalaikkal lehetnek jelen.

- A lapon minden cég számára 1 kategóriában, azaz 1 db weboldallal van lehetőség szerepelni a linkek között! Vonatkozik ez arra az esetre is, ha egy cégnek több domain név van a birtokában! A többszörös ajánlások indoklás nélkül elutasításra kerülnek, illetve ha ellenőrzés során azonos cégadatokat találok, értesítés nélkül törlöm a cég valamennyi weboldalát a lapról!g

Andrea (szerkesztő)

 

 

 

 A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.