AKCIÓK:
REFERENCIÁK:
MOST KÉSZÜL:
LINKAJÁNLÁSI FELTÉTELEK:
Néhány lap.hu oldalunk linkaján- lási feltételét tudják megtekinteni:
LINKAJÁNLÁS FELTÉTELEI >

Itt találhatók az internetes érté- kesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZI FELTÉTELEK >

CELLULITMASSZÁZS és NARANCSBŐR lap linkajánlási feltételei:

A NARANCSBŐR és a CELLULITMASSZÁZS lapokon a felvétel témánként szétosztott.

Kérem olvassa el a honlapok felvételével kapcsolatos tudnivalókat mielőtt elküldi ajánlását (ez a weboldal a narancsbőr és a cellulitmasszázs lapokra történő linkajánlás során és a lapokról is elérhető)!

A témában érintett weboldalak aszerint vannak szétosztva a két lap között, hogy melyik lapra illenek jobban, illetve a felvételnél más lapokkal való átfedés mértékét is figyelembe kell venni. A narancsbőr lapon azok a cégek szerepelnek, akik a narancsbőr kezelésére többféle megoldást is kínálnak, míg a cellulitmasszázs lapon azok, akik elsősorban, vagy csak cellulitmasszázst végeznek, illetve ehhez kapcsolódó termékük, szolgáltatásuk, tanfolyamuk, stb. van.

A két lap felépítése, tartalma alapján, és az átfedések elkerülése végett minden cég száma csak az EGYIK oldalon van lehetőség szerepelni. Illetve minden cég számára egy kategóriában, és egy weboldallal van lehetőség szerepelni a linkek között - a két lapon összességében. Az ajánláskor tehát kérem mérlegelje, hogy a honlap melyik lapra illik leginkább!

A feltételekkel nem egyező ajánlás elutasításra kerül, ennek az oldalnak a belinkelésével.


SZALONOK, KOZMETIKÁK, ALAKFORMÁLÁS, MASSZÁZS:

A narancsbőr lapon kizárólag azok a szolgáltatók szerepelhetnek, ahol a narancsbőr kezelésére többféle eljárást is alkalmaznak. Abban az esetben is, ha a cég cellulitmasszázst is végez

A cellulitmasszázs lapra kerülnek azok a honlapok, melyeken elsősorban, vagy kizárólag cellulitmasszázzsal várják az érdeklődőket!

KOZMETIKUMOK:

A narancsbőr lapon szerepelhetnek azok a kozmetikumok (és ezek gyártói, forgalmazói) melyek a narancsbőr kezelésére lett kifejlesztve. 

A cellulitmasszázs lapon csak a cellulitmasszázshoz használatos kozmetikumok helyezhetők el. Cellulit elleni krémek, tehát a narancsbőr lapra kerülnek! 

KÉSZÜLÉKEK, TERMÉKEK:

A narancsbőr lapon azok a készülékek, termékek kerülnek elhelyezésre, amelyek nem kapcsolhatók a cellulitmasszázshoz.

A cellulitmasszázs lapra csak a cellulitmasszázshoz használatos készülékek, termékek kerülhetnek.

WEBÁRUHÁZAK, INTERNETES ÉRTÉKESÍTÉST FOLYTATÓ CÉGEK (ÚJ!)

A fogyasztóvédelmi törvények érvényesülését támogatva, elkészítettem a felkerülési feltételeket az internetes értékesítést is folytató cégek számára. Kérem itt tájékozódjon, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie az ajánlott oldalnak ahhoz, hogy felkerülhessen a lapra!

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

- Alapvető feltétel, hogy az ajánlott honlap kifogástalanul működjön, folyamatosan elérhető és befejezett legyen. A csak részben a témával foglalkozó weboldalak azon része linkelhető be, amelyik kifejezetten a narancsbőr, vagy cellulitmasszázs témával foglalkozik. 

- A narancsbőr lapon a céges weboldalakat (termékek gyártóit, forgalmazóit, különböző szolgáltatásokat végző szalonok honlapjait) csak abban az esetben helyezem el a lapon, ha a weboldal reklámmentes tárhelyen üzemel.  

- MLM hálózatok tagjainak, gyakorlatilag azonos tartalommal rendelkező honlapjait nem áll módomban elhelyezni egyik lapon sem. Ezek a honlapok jelentősen növelik a linkek számát a lapon, de a látogatóknak nem nyújtanak plusz információt! Ilyen esetben (ha a termék illik a témához) a cég hivatalos weboldala kerül felvételre, ahol a termékeket megismerhetik az érdeklődők.

- A fenti okok miatt az Avon, Faberlic, Oriflame, Farmasi, stb. tanácsadó(nő)k honlapjai sem kerülnek fel egyesével. Az oldalakra a gyártó cégek hivatalos weboldalait tudom felvenni. 

- Cégadatbázisok, linkgyűjtemények nem szerepelhetnek a lapokon. A lapokon a cégek saját weboldalaikkal lehetnek jelen.

- Nem helyezhetők el olyan holnapok a gyűjteményekben (cikkek esetén sem), amelyeken a tartalomhoz képest nagyon sok reklám található, tehát a Google, Etarget (stb.) reklámok futtatására fenntartott oldalakat nem lehet feltenni.

- A cikkeket tartalmazó dobozokban csak a doboz nevéhez szorosan kapcsolódó cikkeket, írásokat lehet elhelyezni. Céges, szolgáltatásos weboldalak, PR cikkek, saját termék köré felépülő cikkek ezekben a dobozokban nem szerepelhetnek.

Andrea (szerkesztő) 

 A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.