AKCIÓK:
REFERENCIÁK:
MOST KÉSZÜL:
LINKAJÁNLÁSI FELTÉTELEK:
Néhány lap.hu oldalunk linkaján- lási feltételét tudják megtekinteni:
LINKAJÁNLÁS FELTÉTELEI >

Itt találhatók az internetes érté- kesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZI FELTÉTELEK >

FÉRFIKOZMETIKA lap linkajánlási feltételei:

Kérem olvassa el a honlapok felvételével kapcsolatos tudnivalókat mielőtt elküldi ajánlását (ez a weboldal a férfikozmetika lapra történő linkajánlás során is elérhető)!

A feltételekkel nem egyező ajánlás elutasításra kerül, ennek az oldalnak a belinkelésével.


SZALONOK, KOZMETIKÁK:

Az önálló kozmetika lap miatt a férfikozmetika lapon a szalonok, kozmetikák honlapjainak elhelyezése jelentősen korlátozott!

A férfikozmetika lapon kizárólag azok a szolgáltatók szerepelhetnek, ahol férfiak kozmetikai kezelését (is) vállalják. Ahol női és férfi kozmetikai szolgáltatásokat is nyújtanak, erről tájékoztató oldalnak kell szerepelnie az ajánlott honlap oldalain. Ennek hiányában akkor sem tudom felvenni a weboldalt a gyűjteménybe, az oldalak valamelyikén felsorolásszerűen megemlítik a férfikozmetikát. Ezek a weboldalak csak a kozmetika lapra kerülhetnek!

Az ilyen oldalaknál a honlap férfiak kezelésével foglalkozó oldala linkelhető be.

Kérem, hogy az egyéb ajánlásokat a kozmetika, illetve a többi, témához illő lap.hu oldalakra küldjék!

KOZMETIKUMOK:

A férfikozmetika lapon csak azok a kozmetikumok szerepelhetnek, melyek férfiak számára lettek kifejlesztve. Rengeteg olyan kozmetikum van, amelyre elmondható, hogy férfiak is használják, de az ilyen, általános kozmetikumokat tartalmazó weboldalak nem kerülhetnek a férfikozmetika lapra! 

BOROTVÁLKOZÁSSAL KAPCSOLATOS TERMÉKEK:

A borotválkozással kapcsolatos termékekkel a borotválkozás lap foglalkozik. Így az ide illő készülékek, termékek a borotválkozás lapon szerepelnek. A férfikozmetika lapon csak korlátozott számban lehetséges az elhelyezésük, az átfedések elkerülése végett!

MÁS LAP.HU OLDALAK ÁLTAL FELDOLGOZOTT TÉMÁK:

A férfikozmetika lapon találhatók egyéb olyan témakörök is, amelyeket más lap.hu oldalak már részletesen feldolgoztak. Ilyenek pl. a szőrtelenítés, a parfümök, a fodrászat és hajápolás. Ezekben a kategóriákban csupán néhány link szerepelhet, hiszen nem lehetséges egész lap.hu oldalak átvétele. Ezekben a kategóriákban tehát korlátozott a megjelenés, kérem az ajánlás elküldésekor mérlegelje ezt!

WEBÁRUHÁZAK, INTERNETES ÉRTÉKESÍTÉST FOLYTATÓ CÉGEK

A lapra csak férfikozmetikumokat tartalmazó oldalak linkelhetők be! Emellett a  fogyasztóvédelmi törvények érvényesülését támogatva, elkészítettem a felkerülési feltételeket az internetes értékesítést is folytató cégek számára. Kérem itt tájékozódjon, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie az ajánlott oldalnak ahhoz, hogy felkerülhessen a lapra.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

- Alapvető feltétel, hogy az ajánlott honlap kifogástalanul működjön, folyamatosan elérhető, befejezett, és zavaró reklámoktól mentes legyen (vonatkozik ez a Google, Etarget (stb.) reklámok futtatására fenntartott oldalakra is). A csak részben a témával foglalkozó weboldalak azon része linkelhető be, amelyik kifejezetten a lap témájára illő.

- MLM hálózatok tagjainak, gyakorlatilag azonos tartalommal rendelkező honlapjait külön-külön nem áll módomban elhelyezni a lapon! Ezek a honlapok jelentősen növelik a linkek számát, ezzel szemben a látogatóknak nem nyújtanak plusz információt! Ilyen esetben (ha a termék illik a témához) a cég hivatalos weboldala kerülhet felvételre, ahol a termékeket megismerhetik az érdeklődők.

- A fenti okok miatt az Avon, Faberlic, Oriflame, Farmasi, stb. tanácsadó(nő)k honlapjai sem kerülnek fel egyesével. A lapra a gyártó cégek hivatalos weboldalait tudom felvenni.

- Cégadatbázisok, linkgyűjtemények nem szerepelhetnek a lapon. A cégek saját weboldalaikkal lehetnek jelen.

- A [cikkek] jelzéssel ellátott dobozokban csak a doboz nevéhez szorosan kapcsolódó cikkeket, írásokat lehet elhelyezni. Céges, szolgáltatásos weboldalak, PR cikkek, saját termék, szolgáltatás köré felépülő cikkek ezekben a dobozokban nem szerepelhetnek.

- A lapon minden cég számára 1 kategóriában, azaz 1 db weboldallal van lehetőség szerepelni a linkek között! Vonatkozik ez arra az esetre is, ha egy cégnek több domain név van a birtokában! A többszörös ajánlások indoklás nélkül elutasításra kerülnek, illetve ha ellenőrzés során azonos cégadatokat találok, értesítés nélkül törlöm a cég valamennyi weboldalát a lapról! 

- Kozmetikai termékeket gyártó és/vagy forgalmazó cégek esetén az ajánlott honlapon kérem feltüntetni a cég, vagy vállalkozás nevét (fantázianév NEM egyenlő a cégnévvel - nem fogadom el)! Továbbá kérem a székhely (település) megadását a weboldalon, melynek Budapest esetén a kerületet is tartalmaznia kell. 

A cégnév feltüntetésére azért is szükség van, mert minden cég 1 weboldallal szerepelhet a lapon. Sok cég azonban több honlapot is készít, illetve több domain névvel rendelkezik, melyeket szintén szeretnék felvetetni - így igazságtalanul előnyben részesülni azokkal szemben, akik "csak" 1 weboldalt tartanak fenn. Azért, hogy mindez kiküszöbölhető legyen, szükség van a cégek megfelelő azonosítására (és ezt meg is teszem) ... továbbá véleményem szerint ez a korrekt ügyfél tájékoztatáshoz is hozzátartozik.

Andrea (szerkesztő)

 A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.