AKCIÓK:
REFERENCIÁK:
MOST KÉSZÜL:
LINKAJÁNLÁSI FELTÉTELEK:
Néhány lap.hu oldalunk linkaján- lási feltételét tudják megtekinteni:
LINKAJÁNLÁS FELTÉTELEI >

Itt találhatók az internetes érté- kesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZI FELTÉTELEK >

HIDROMASSZÁZS lap linkajánlási feltételei:

Kérem olvassa el a honlapok felvételével kapcsolatos tudnivalókat mielőtt elküldi ajánlását (ez a weboldal a hidromasszázs lapra történő linkajánlás során is elérhető)!

A feltételekkel nem egyező ajánlás elutasításra kerül, ennek az oldalnak a belinkelésével.

Az hidromasszázs lapon - a céges boxokban - kizárólag az alábbi cégek, vállalkozások, termékgyártók és -forgalmazók weboldalai szerepelhetnek területi és tevékenységi alapon kategorizálva:

- a cég, v. vállalkozás hidromasszázs termékek (kádak, medencék, zuhanypanelek) gyártásával és/vagy forgalmazásával foglalkozik, és erről egyértelmű információ található a honlapon,
- a cég, v. vállalkozás hidromasszázs termékek szakszervizével foglalkozik, és erről megfelelő információ található a honlapon.

MÁS LAP.HU OLDALAK ÁLTAL FELDOLGOZOTT TÉMÁK:

A hidromasszázs lap témakörével kapcsolatban több, önálló, a témához szorosan kapcsolódó lap.hu oldal létezik, melyek egy-egy rokon témát részletesen feldolgoznak. Mivel a lap.hu oldalak között korlátozva van az átfedés mértéke, a rokon lapok esetén erre különösen figyelni kell. Ilyen rokon oldalak pl. (a teljesség igénye nélkül) a fürdőszoba, a medence, a kád, a pezsgőfürdő, a masszázsmedence, az uszodatechnika, a szaniter, és a zuhanykabin lapok.

Azokat a weboldalakat, amelyek (leginkább, vagy kizárólag) a felsorolt (és egyéb) rokon témájú lapokra illenek, nem, vagy csak erősen korlátozott mértékben tudom elhelyezni a lapon, mert nem lehetséges más startlap aloldalak tartalmának átvétele.

Néhány jellemző linkajánlási hiba:
1. A lapon található uszodatechnika kategóriába uszodatechnikai cég honlapját ajánlják, ugyanakkor a cég honlapján egyetlen hidromasszázs termék sem szerepel. Amennyiben a küldött honlapon hidromasszázs terméket nem találok, a honlapot nem tudom felvenni. Az uszodatechnikai termékeket, szolgáltatásokat az önálló uszodatechnika és a medence lap foglalja össze. Ezen a lapon csak azok az uszodatechnikai cégek szerepelhetnek, amelyek kínálatában hidromasszázs termék(ek) is található(k).
2. Olyan linkajánlás érkezik, amelyen csak zuhanykabinok találhatók. A zuhanykabinnal kapcsolatos linkeket azonban az önálló zuhanykabin lap dolgozza fel, csak azokat a weboldalakat tudom szerepeltetni, ahol egyéb hidromasszázs termékek is vannak.

Kérem az ajánlás elküldésekor mérlegelje, hogy az ajánlani kívánt honlap melyik lapra illik leginkább!

WEBÁRUHÁZAK, INTERNETES ÉRTÉKESÍTÉST FOLYTATÓ CÉGEK

A fogyasztóvédelmi törvények érvényesülését támogatva, elkészítettem a felkerülési feltételeket az internetes értékesítést is folytató cégek számára. Kérem itt tájékozódjon, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie az ajánlott oldalnak ahhoz, hogy felkerülhessen a lapra!

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

- Alapvető feltétel, hogy az ajánlott honlap kifogástalanul működjön, folyamatosan elérhető, befejezett, és zavaró reklámoktól mentes legyen (vonatkozik ez a Google, Etarget (stb.) reklámok futtatására fenntartott oldalakra is). A csak részben a témával foglalkozó weboldalak azon része linkelhető be, amelyik kifejezetten a lap témájára illő.

- Mivel a lapon található cégek területi alapon vannak csoportosítva a felkerülés további feltétele, hogy a honlapon megtalálható legyen a cég olyan elérhetősége, ami alapján a kategóriába való besorolást hitelesen el tudom végezni. Ennek hiányában a weboldalt akkor sem tudom felvenni, ha egyébként minden más feltételnek megfelel. Amennyiben a területi besorolást szolgáló elérhetőséget ellenőrzés során nem találom a weboldalon, a honlapot - értesítés nélkül - törlöm a lapról!

- A cikkeket tartalmazó dobozokban csak a doboz nevéhez szorosan kapcsolódó cikkeket, írásokat lehet elhelyezni. Céges, szolgáltatásos weboldalak, PR cikkek, saját termék, szolgáltatás köré felépülő cikkek ezekben a dobozokban nem szerepelhetnek.

- Cégadatbázisok, linkgyűjtemények nem szerepelhetnek a lapon. A cégek saját weboldalaikkal lehetnek jelen.

- A lapon minden cég számára 1 kategóriában, azaz 1 db weboldallal van lehetőség szerepelni a linkek között! Vonatkozik ez arra az esetre is, ha egy cégnek több domain név van a birtokában! A többszörös ajánlások indoklás nélkül elutasításra kerülnek, illetve ha ellenőrzés során azonos cégadatokat találok, értesítés nélkül törlöm a cég valamennyi weboldalát a lapról!

- A honlapon kérem feltüntetni a cég, vagy vállalkozás nevét (fürdőszobaszalonok neve, domain neve, uszodatechnika fantázianeve, és egyéb fantázianevek NEM egyenlőek a cégnévvel)! Továbbá kérem a székhely (település) megadását a weboldalon, melynek Budapest esetén a kerületet is tartalmaznia kell. 

A cégnév feltüntetésére azért is szükség van, mert minden cég 1 weboldallal szerepelhet a lapon. Sok cég azonban több honlapot is készít, illetve több domain névvel rendelkezik, melyeket szintén szeretnék felvetetni - így igazságtalanul előnyben részesülni azokkal szemben, akik "csak" 1 weboldalt tartanak fenn. Azért, hogy mindez kiküszöbölhető legyen, szükség van a cégek megfelelő azonosítására (és ezt meg is teszem) ... továbbá véleményem szerint ez a korrekt ügyfél tájékoztatáshoz is hozzátartozik..

Andrea (szerkesztő)

 

 

 

 A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.