AKCIÓK:
REFERENCIÁK:
MOST KÉSZÜL:
LINKAJÁNLÁSI FELTÉTELEK:
Néhány lap.hu oldalunk linkaján- lási feltételét tudják megtekinteni:
LINKAJÁNLÁS FELTÉTELEI >

Itt találhatók az internetes érté- kesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZI FELTÉTELEK >

HORKOLÁS lap linkajánlási feltételei:

Kérem olvassa el a honlapok felvételével kapcsolatos tudnivalókat mielőtt elküldi ajánlását (ez a weboldal a horkolás lapra történő linkajánlás során is elérhető)!

A feltételekkel nem egyező ajánlás elutasításra kerül, ennek az oldalnak a belinkelésével.

A horkolás lapon a céges boxokban - kizárólag az alábbi cégek weboldalai szerepelhetnek:

1.) A cég, vagy vállalkozás (részben, v. kizárólag), előszobabútorok tervezésével, gyártásával, és/vagy forgalmazásával foglalkozik, és erről egyértelmű információ található a weboldalon.
2.) A cég, vagy vállalkozás (részben, v. kizárólag), kifejezetten előszobai kiegészítő tárgyakat, kisbútorokat (előszobafal, előszobai fogas, állófogas, esernyőtartó, kalaptartó, cipőtartó, cipős szekrény, telefonasztal, fali kulcstartó, stb.) gyárt, és/vagy forgalmaz, és erről megfelelő információ található a honlapon.
3.) A lapra ajánlott termékek, és/vagy szolgáltatások önállóan linkelhető (al)oldalon szerepelnek a honlapon!

Tehát csak szorosan kapcsolódó tartalmat tudok elhelyezni, azt is csak a termékre, szolgáltatásra mutató közvetlen link megadásával! Ennek egyik oka, hogy a lap látogatói - a lap nevéből adódóan - kizárólag előszobabútorokat, és előszobai kiegészítőket keresnek, másik oka pedig az, hogy a lap tartalmilag nem kerülhet átfedésbe egyéb lap.hu oldalakkal.

Ezért ha olyan linkajánlás érkezik, ahol csak röviden (esetleg felsorolásszerűen) megemlítik az előszobabútorok gyártását, tervezését, forgalmazását, azt még nem tudom felvenni a lapra! Önálló linket kérek, a honlapon szerepeljen leírás a cég tevékenységéről, pl. egyértelműen derüljön ki, hogy tervezéssel, gyártással, vagy forgalmazással (vagy ezek közül többel is) foglalkoznak. A cég rendelkezzen megfelelő referenciákkal, és/vagy termékfotókkal,  - tehát látszódjon a honlapról, hogy a weboldal tulajdonosa valóban megfelelő mértékben nyújt segítséget az előszoba berendezésében!   

MÁS LAP.HU OLDALAK ÁLTAL FELDOLGOZOTT TÉMÁK:

Az előszoba lap témakörével kapcsolatban több, önálló, a témához szorosan kapcsolódó, bútorokkal, lakberendezési tárgyakkal foglalkozó lap.hu oldal létezik, melyek egy-egy rokon témát részletesen feldolgoznak. Mivel a lapok között korlátozva van az átfedés mértéke, a rokon lapok esetén erre különösen figyelni kell. Ilyen rokon oldalak pl. (a teljesség igénye nélkül) a bútor, a bútorbolt, a fenyőbútor, az egyedibútor, a fémbútor, az asztalos, a kivitelező lapok.

Amennyiben olyan ajánlás érkezik, ahol a honlapon elenyészően kevés a lapra illő tartalom (vagy egyértelműen inkább más lapra illik), ugyanakkor a témának egyéb, önálló lapja is van - nem tudom elhelyezni a lapon. Mire gondolok? Íme néhány példa erre: olyan linkajánlást kapok, ahol csak fenyőbútorok szerepelnek a honlapon, de van köztük egyféle előszobafal is > ezt az ajánlást az önálló fenyőbútor lapra fogom "irányítani".

Kérem az ajánlás elküldésekor mérlegelje, hogy az ajánlani kívánt honlap melyik lapra illik leginkább!

WEBÁRUHÁZAK, INTERNETES ÉRTÉKESÍTÉST FOLYTATÓ CÉGEK (ÚJ!)

A fogyasztóvédelmi törvények érvényesülését támogatva, elkészítettem a felkerülési feltételeket az internetes értékesítést is folytató cégek számára. Kérem itt tájékozódjon, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie az ajánlott oldalnak ahhoz, hogy felkerülhessen a lapra!

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

- Alapvető feltétel, hogy az ajánlott honlap kifogástalanul működjön, folyamatosan elérhető, befejezett, és zavaró reklámoktól mentes legyen (vonatkozik ez a Google, Etarget (stb.) reklámok futtatására fenntartott oldalakra is). A csak részben a témával foglalkozó weboldalak azon része linkelhető be, amelyik kifejezetten a lap témájára illő.

- A honlapon legyenek feltüntetve a cég azon elérhetőségei (település, és/vagy vezetékes telefonszám, Budapest esetén kerület is), amelyek alapján a kategóriákba való besorolást hitelesen el tudom végezni, és amely elérhetőségek alapvetően elvárhatók az érdeklődők megfelelő tájékoztatásának érdekében. Ennek hiányában a weboldalt akkor sem tudom felvenni, ha egyébként minden más feltételnek megfelel. Amennyiben az elérhetőséget később, ellenőrzés során nem találom a weboldalon, a honlapot - értesítés nélkül - törlöm a lapról!

- A [cikkek] jelzéssel ellátott dobozokban csak a doboz nevéhez szorosan kapcsolódó cikkeket, írásokat lehet elhelyezni. Céges, szolgáltatásos weboldalak, PR cikkek, saját termék, szolgáltatás köré felépülő cikkek ezekben a dobozokban nem szerepelhetnek.

- Cégadatbázisok, linkgyűjtemények nem szerepelhetnek a lapon. A cégek saját weboldalaikkal lehetnek jelen.

- A lapon minden cég számára 1 kategóriában, azaz 1 db weboldallal van lehetőség szerepelni a linkek között! Vonatkozik ez arra az esetre is, ha egy cégnek több domain név van a birtokában! A többszörös ajánlások indoklás nélkül elutasításra kerülnek, illetve ha ellenőrzés során azonos cégadatokat találok, értesítés nélkül törlöm a cég valamennyi weboldalát a lapról!

Andrea (szerkesztő)

 

 

 

 

 

 A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.