AKCIÓK:
REFERENCIÁK:
MOST KÉSZÜL:
LINKAJÁNLÁSI FELTÉTELEK:
Néhány lap.hu oldalunk linkaján- lási feltételét tudják megtekinteni:
LINKAJÁNLÁS FELTÉTELEI >

Itt találhatók az internetes érté- kesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZI FELTÉTELEK >

LAKBERENDEZŐ lap linkajánlási feltételei:

Kérem olvassa el a honlapok felvételével kapcsolatos tudnivalókat mielőtt elküldi ajánlását (ez a weboldal a lakberendező lapra történő linkajánlás során is elérhető)!

A feltételekkel nem egyező ajánlás elutasításra kerül, ennek az oldalnak a belinkelésével.

MÁS LAP.HU OLDALAK ÁLTAL FELDOLGOZOTT TÉMÁK:

A lakberendező lap témakörével kapcsolatban több, önálló, a témához szorosan kapcsolódó lap.hu oldal létezik, melyek egy-egy rokon témát részletesen feldolgoznak. Mivel a lap.hu oldalak között korlátozva van az átfedés mértéke, a rokon lapok esetén erre különösen figyelni kell.

Ilyenek pl. az enteriőr, a látványterv, a belsőépítészet, az építész és a design lapok.

Azokat a weboldalakat, amelyek (jellemzően, leginkább, vagy kizárólag) a rokon témájú lapokra illenek, nem tudom elhelyezni a lakberendező lapon, mert nem lehetséges más lap.hu oldalak tartalmának átvétele. Kérem az ajánlás elküldésekor mérlegelje, hogy az ajánlani kívánt honlap melyik lapra illik leginkább!

A rokon témájú lap.hu oldalak el vannak helyezve a lakberendező lapon, így a fel nem vett weboldal a közvetlen linken keresztül mindenki számára elérhető.

TELEPÜLÉS, SZÉKHELY MEGADÁSA:

A lapon található lakberendezők, cégek weboldalai területi alapon vannak csoportosítva. A területi alapon történő csoportosításnak hitelesnek kell lennie. Hiteles csak akkor lehet, ha a honlap tükrözi azt, ami alapján be van sorolva valamelyik kategóriába!

A fentiek miatt csak abban az esetben tudom felvenni az ajánlott honlapot, ha azon egyértelműen el van helyezve a lakberendező (cég) telephelye (mely Budapest esetén a kerületet is tartalmazza), vagy az erre utaló megfelelő tájékoztatás az alábbi módok valamelyike szerint:

- vagy fel van tüntetve a cég, vállalkozás telephelye, konkrét település, kerület megadásával (ez nem feltétlenül egyenlő a vállalási területtel),
- vagy meg van adva egy körzetszám alapján azonosítható vezetékes telefonszám, ami bizonyítja egy adott megyei dobozba való jogosultságot (ez Budapestre nem vonatkozik),
- vagy el van helyezve a bemutatkozó szövegben a megfelelő információ a településre, kerületre vonatkozóan.

EGYÉB CÉGEK, ÜZLETEK HONLAPJAI:

Azokat a cégeket, lakberendezési kellékeket, termékeket forgalmazó üzleteket, amelyeknek a szolgáltatásai között szerepel lakberendezési tanácsadás is, de fő tevékenységi területük nem a lakberendezés, mint szakma, hanem pl. bútorok, világítástechnikai termékek forgalmazása, függönyözés, stb. nem tudom elhelyezni a lapon. Rengeteg ilyen cég van, és ezek a weboldalak az egyéb, önálló lap.hu oldalakon szerepelnek.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

- Alapvető feltétel, hogy az ajánlott honlap kifogástalanul működjön, folyamatosan elérhető, befejezett, és zavaró reklámoktól mentes legyen (vonatkozik ez a Google, Etarget (stb.) reklámok futtatására fenntartott oldalakra is). A csak részben a témával foglalkozó weboldalak azon része linkelhető be, amelyik kifejezetten a lap témájára illő.

- A [cikkek] jelzéssel ellátott dobozokban csak a doboz nevéhez szorosan kapcsolódó cikkeket, írásokat lehet elhelyezni. Céges, szolgáltatásos weboldalak, PR cikkek, saját termék, szolgáltatás köré felépülő cikkek ezekben a dobozokban nem szerepelhetnek.

- Cégadatbázisok, linkgyűjtemények nem szerepelhetnek a lapon. A cégek saját weboldalaikkal lehetnek jelen.

- A linkek nevei: A lapon egységes elnevezést alkalmazok - a cikkek kivételével - a lakberendező neve, vagy a szolgáltatást végző cég, vagy társulat esetén a társulat nevét tudom a lapon megjeleníteni. Sem fantázianév, sem márkanév nem lehet a link neve.

- A lapon minden cég/vállalkozás számára 1 kategóriában, azaz 1 db weboldallal van lehetőség szerepelni a linkek között! Vonatkozik ez arra az esetre is, ha egy cégnek több domain név van a birtokában!  A többszörös ajánlások indoklás nélkül elutasításra kerülnek, illetve ha ellenőrzés során azonos cégadatokat találok, értesítés nélkül törlöm a cég valamennyi weboldalát a lapról!

- A Sanoma Budapest Zrt.-vel fennálló szerződésem értelmében szeretnék ezúton is tájékoztatni mindenkit, hogy "a link helye a katalógusban bármikor megváltozhat vagy megszűnhet, és nem tény, hogy a honlap szerepel a lakberendező lapon". Erről hivatalos forrásból az alábbi oldalon tájékozódhat: http://www.startlap.hu/support/aszerzodes.php

 

Az ajánlás csak a megadott feltételekkel kerülhet elfogadásra!

Horváthné, Andrea (szerkesztő)


A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.