REFERENCIÁK:
LEGÚJABB LAPOK:
MOST KÉSZÜL:
LINKFELVÉTEL:
Néhány lap.hu oldalunk link- ajánlási, felkerülési feltétele:
LINKAJÁNLÁS feltételei >

Internetes értékesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZ feltételei >
ANDREA LAPJAI:
TIBOR LAPJAI:
PATRIK LAPJAI:

LINKAJÁNLÁSI FELTÉTELEK:

Ezzel az oldallal azoknak a kedves látogatóknak szeretnénk tájékoztatást nyújtani, akik linket szeretnének ajánlani valamelyik általunk szerkesztett lap.hu oldalra.

A lapok neveire kattintva megnyílik az adott lapra vonatkozó tájékoztató. A lapok listája jelenleg nem teljes, de folyamatosan készül a többi laphoz is a felkerülési tájékoztató.

Kérjük, figyelmesen olvassák el az egyes lapokhoz tartozó információkat, és arra kérjük, hogy a linkajánlás elküldése előtt mérlegeljék, hogy valóban releváns-e a tartalom, megfelel-e a honlap a kért elvárásoknak, stb. Ezzel elkerülhetők az időt rabló levelezések - mindkét részről.

Amennyiben valami nem egyértelmű, szívesen válaszolunk a feltett kérdésekre, viszont a feltételekkel nem egyező ajánlás indoklás nélkül elutasításra kerülhet, ennek az oldalnak a belinkelésével. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.

A feltüntetett információk kizárólag az itt felsorolt lap.hu oldalakra vonatkoznak!