REFERENCIÁK:
LEGÚJABB LAPOK:
MOST KÉSZÜL:
LINKFELVÉTEL:
Néhány lap.hu oldalunk link- ajánlási, felkerülési feltétele:
LINKAJÁNLÁS feltételei >

Internetes értékesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZ feltételei >
ANDREA LAPJAI:
TIBOR LAPJAI:
PATRIK LAPJAI:
MINIBANNER ELHELYEZÉSE A LAPOKON:

Minibanner megjelenítésére a lapok első és második oszlopának legfelső boxában van lehetőség - aszerint, hogy melyik helyen van szabad felület. Egyszerre maximum 5 db minibanner szerepelhet egy dobozban.

A kiemelt (szöveges) linkek terjedelmével egyezik meg a minibanner mérete, de képes hirdetést jelent, ahol több és/vagy nagyobb felirat, fotó, céglogó, stb megjeleníthető!

Minibanner jellemzői:

- mérete 320x45 pixel.

- A banner gif és flash formátumú egyaránt lehet, de alkalmazható egyszerű jpg kép is.

- Ha már rendelkezik bannerrel, csupán fel kell tölteni a saját web tárterületére, majd elég elküldeni a banner pontos elérési útvonalát, hogy megjelenhessen a lapon.

- Szükség esetén a banner tárolását is megoldjuk! Ezt saját domain név alatt, rendes, fizetős tárhelyünkön biztosítjuk Önnek - természetesen díjmentesen!

- Az általunk szerkesztett lapok bannerhelye nincs rotálva! Tehát NEM más cégekével felváltva jelenik meg hirdetése a lapon, hanem kizárólag az Öné lesz látható. Arra kattintva a látogató közvetlenül a honlapjára jut.

Tipp!
Amikor nincs szabad hely az Önt érdeklő lapon, lehetőség van előjegyzésre. Amennyiben jelzi hirdetési szándékát, amint szabadul fel hely, értesítést küldünk és hirdetésének felkerülését intézzünk.

Minta:
A minibanneres hirdetési felületet "élesben" pl. a következő lapokon tudja megtekinteni:
http://akvarisztika.lap.hu , http://narancsbor.lap.hu , http://kovacsoltvas.lap.hu   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.

A feltüntetett információk kizárólag az itt felsorolt lap.hu oldalakra vonatkoznak!