AKCIÓK:
REFERENCIÁK:
MOST KÉSZÜL:
LINKAJÁNLÁSI FELTÉTELEK:
Néhány lap.hu oldalunk linkaján- lási feltételét tudják megtekinteni:
LINKAJÁNLÁS FELTÉTELEI >

Itt találhatók az internetes érté- kesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZI FELTÉTELEK >

RATTAN lap linkajánlási feltételei:

Kérem olvassa el a honlapok felvételével kapcsolatos tudnivalókat mielőtt elküldi ajánlását (ez a weboldal a rattan lapra történő linkajánlás során is elérhető)!

A feltételekkel nem egyező ajánlás elutasításra kerül, ennek az oldalnak a belinkelésével.

BÚTOROK, EGYÉB TERMÉKEK:

Szeretném tájékoztatni, hogy a témában érintett weboldalak szét vannak osztva két lap (a fonottbútor lap és a rattan lap) között, aszerint, hogy melyikre illenek jobban.

A rattan lapon azok a cégek szerepelhetnek:

- amelyek csak rattan bútorok értékesítésével foglalkoznak, vagy más termékeik mellett ez a fő tevékenységi körük, és ezt az állapotot egyértelműen tükrözi a weboldal is, és/vagy

- egyéb termékek mellett rattan ajándéktárgyak, dísztárgyak, kiegészítők találhatók a weboldalon, és a rattan termékcsoport (keresővel, vagy menüből) közvetlenül elérhető.

A linkajánlás elbírálásakor más lapokkal való átfedés mértékét is figyelembe veszem, ezért abban a témakörben, mely(ek)nek önálló lapja van a lap.hu oldalak között, korlátozott a megjelenés! 

A két lap (fonottbútor és rattan) felépítése, tartalma alapján, és az átfedések elkerülése végett minden cég számára csak az EGYIK lapon van lehetőség szerepelniTehát valamenyi cég 1 kategóriában, és 1 db weboldallal lehet jelen a linkek között - a két lapon összességében. Vonatkozik ez arra az esetre is, ha egy cégnek több domain név van a birtokában! A többszörös ajánlások indoklás nélkül elutasításra kerülnek, illetve ha ellenőrzés során azonos cégadatokat találok, értesítés nélkül törlöm a cég valamennyi weboldalát a lapokról!

A küldött honlapot (tartalma alapján) a fentiek szerint helyezem el a lapokon!

WEBÁRUHÁZAK, INTERNETES ÉRTÉKESÍTÉST FOLYTATÓ CÉGEK (ÚJ!)

A fogyasztóvédelmi törvények érvényesülését támogatva, elkészítettem a felkerülési feltételeket az internetes értékesítést is folytató cégek számára. Kérem itt tájékozódjon, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie az ajánlott oldalnak ahhoz, hogy felkerülhessen a lapra!

Jelenleg a lapokon fennlévő céges weboldalak ellenőrzése folyik, ezért még előfordulhat, hogy nem minden fennlévő honlap felel meg a szabályoknak, de új ajánlást már csak a feltételek teljesülése után fogadok el.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

 - Alapvető feltétel, hogy az ajánlott honlap kifogástalanul működjön, folyamatosan elérhető, befejezett, és zavaró reklámoktól mentes legyen (vonatkozik ez a Google, Etarget (stb.) reklámok futtatására fenntartott oldalakra is). A csak részben a témával foglalkozó weboldalak azon része linkelhető be, amelyik kifejezetten a lap témájára illő.

- A cikkeket tartalmazó dobozokban csak a doboz nevéhez szorosan kapcsolódó cikkeket, írásokat lehet elhelyezni. Céges, szolgáltatásos weboldalak, PR cikkek, saját termék, szolgáltatás köré felépülő cikkek ezekben a dobozokban nem szerepelhetnek.

- Cégadatbázisok, linkgyűjtemények nem szerepelhetnek a lapon. A cégek saját weboldalaikkal lehetnek jelen.

- A kategóriákba való besoroláshoz (amely elengedhetetlen a megfelelő tájékoztatáshoz), kérem helyezze el a cég nevét, és elérhetőségeit (település, kerület) a honlapon!

Andrea (szerkesztő)A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.