AKCIÓK:
REFERENCIÁK:
MOST KÉSZÜL:
LINKAJÁNLÁSI FELTÉTELEK:
Néhány lap.hu oldalunk linkaján- lási feltételét tudják megtekinteni:
LINKAJÁNLÁS FELTÉTELEI >

Itt találhatók az internetes érté- kesítéssel (is) foglalkozó cégek számára összeállított tudnivalók:
WEBÁRUHÁZI FELTÉTELEK >

STRIA lap linkajánlási feltételei:

Kérem olvassa el a honlapok felvételével kapcsolatos tudnivalókat mielőtt elküldi ajánlását (ez a weboldal az stria lapra történő linkajánlás során is elérhető)!

A feltételekkel nem egyező ajánlás elutasításra kerül, ennek az oldalnak a belinkelésével.

SZALONOK, KOZMETIKÁK:

Azt a témakört, melybe a stria kezelése is beletartozik, már több önálló lap.hu oldal feldolgozza. Ezért a stria lapon a szalonok, kozmetikák honlapjainak elhelyezése jelentősen korlátozott!

A stria lapon kizárólag azok a szolgáltatók szerepelhetnek, ahol stria kezelést (is) vállalnak, és erről megfelelő információ van elhelyezve a honlapon. 

További feltételek:

- A "Striakezelés - Budapest" elnevezésű kategóriában maximum kerületenként 2-2 db honlapot tudok elhelyezni a lapon - egyéb lapokkal való átfedés elkerülése végett!

- A "Striakezelés - vidék" elnevezésű kategóriában maximum megyeszékhelyenként 2-2 db honlapot tudok elhelyezni - egyéb lapokkal való átfedés elkerülése végett!

- A lapra (a striakezelés és kozmetikumok kategóriákba) csak olyan weboldalak kerülhetnek, melyek saját domain név alatt, vagy teljesen reklámmentes tárhelyen futnak!

- Nem fogadok el olyan ajánlást, ahol a megfelelő információ flash oldalakon, nehezen elérhető menüpontok alatt található, ilyen esetben közvetlen linket kérek!

- A felkerüléshez nem elegendő, hogy felsorolásszerűen, egy szóval megemlítik a stria kezelést a weboldalon!

A linkajánló a honlap ajánlásakor elfogadja, hogy a weboldal nem nyer örök jogosultságot a lapon való szereplésre! Amennyiben később olyan ajánlás érkezik, amelyik relevánsabb tartalommal, esztétikusabb megjelenéssel, bővebb információval bír, a már fennlévő honlap (értesítés nélkül) kicserélhető az újonnan ajánlott honlappal!

Kérem, hogy az egyéb ajánlásokat a kozmetika, szépségszalon, elektrokozmetika, illetve a többi, témához illő lap.hu oldalakra küldjék!

KOZMETIKUMOK:

A stria lapon csak azok a kozmetikumok szerepelhetnek, melyek kifejezetten a stria megelőzésére, illetve kezelésére lettek kifejlesztve. Rengeteg olyan kozmetikum van, amelyre elmondható, hogy kisebb-nagyobb mértékben striákra is alkalmazható, de az ilyen, általános kozmetikumokat tartalmazó weboldalak nem kerülhetnek erre a lapra!

MÁS LAP.HU OLDALAK ÁLTAL FELDOLGOZOTT TÉMÁK:

A stria lapon találhatók olyan témakörök, amelyeket más lap.hu oldalak már részletesen feldolgoztak. Ilyen pl. a mezoterápia. Ebben a kategóriában csupán néhány cikk, leírás szerepelhet! Az ide illő termékeket és szolgáltatásokat tartalmazó honlapokat nem áll módomban elhelyezni ezen a lapon! Kérem az ajánlás elküldésekor ezt vegye figyelembe!

WEBÁRUHÁZAK:

Webáruházak (internetes értékesítéssel foglalkozó weboldalak) esetén a honlapnak az internetes értékesítés szabályainak meg kell felelnie! Kérem itt tájékozódjon, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie az ajánlott oldalnak ahhoz, hogy felkerülhessen a lapra! A megadott adatok hiányában nem tudom felvenni a honlapot, akkor sem, ha egyébként minden egyéb feltételnek megfelel!

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

- Alapvető feltétel, hogy az ajánlott honlap kifogástalanul működjön, folyamatosan elérhető, befejezett, és zavaró reklámoktól mentes legyen (vonatkozik ez a Google, Etarget (stb.) reklámok futtatására fenntartott oldalakra is). A csak részben a témával foglalkozó weboldalak azon része linkelhető be, amelyik kifejezetten a lap témájára illő.

- MLM hálózatok tagjainak, gyakorlatilag azonos tartalommal rendelkező honlapjait külön-külön nem áll módomban elhelyezni a lapon! Ezek a honlapok jelentősen növelik a linkek számát, ezzel szemben a látogatóknak nem nyújtanak plusz információt! Ilyen esetben (ha a termék illik a témához) a cég hivatalos weboldala kerülhet felvételre, ahol a termékeket megismerhetik az érdeklődők.

- A fenti okok miatt az Avon, Faberlic, Oriflame, Farmasi, stb. tanácsadó(nő)k honlapjai sem kerülnek fel egyesével. A lapra a gyártó cégek hivatalos weboldalait tudom felvenni.

- A cikkeket tartalmazó dobozokban csak a doboz nevéhez szorosan kapcsolódó cikkeket, írásokat lehet elhelyezni. Céges, szolgáltatásos weboldalak, PR cikkek, saját termék, szolgáltatás köré felépülő cikkek ezekben a dobozokban nem szerepelhetnek.

- Cégadatbázisok, linkgyűjtemények nem szerepelhetnek a lapon. A cégek saját weboldalaikkal lehetnek jelen.

- A lapon minden cég számára 1 kategóriában, azaz 1 db weboldallal van lehetőség szerepelni a linkek között! Vonatkozik ez arra az esetre is, ha egy cégnek több domain név van a birtokában! A többszörös ajánlások indoklás nélkül elutasításra kerülnek, illetve ha ellenőrzés során azonos cégadatokat találok, értesítés nélkül törlöm a cég valamennyi weboldalát a lapról!

Andrea (szerkesztő)A honlap teljes tartalma a szerzők tulajdona. Az oldalakon található leírások, képek felhasználása más oldalak médiaajánlatához, nem megengedett. A felsorolt lap.hu oldalakon szereplő, a hirdetési lehetőséget bemutató bannerképek másolása, más oldalakon való közzététele nem megengedett.